Η Αλήθεια για τη βράβευση του Δήμου Ασπροπύργου. Θριαμβολογίες για κάτι που δεν τους ανήκει και απόκρυψη της αλήθειας από ένα σύστημα κατώτερο των περιστάσεων.



 Πλοέστι της Ρουμανίας 



«Είμαστε υπερήφανοι που βραβεύτηκε ο Δήμος Ασπροπύργου στα GREEK GREEN AWARDS, στην κατηγορία Διεθνής Συνεργασία ΟΤΑ με Πανεπιστήμιο!». Αυτό έγραψε χωρίς δεύτερη σκέψη στο Facebook ο Δήμαρχος Ασπροπύργου για το Βραβείο που πήρε ο Δήμος.

Τα δικαιούσαι τα συγχαρητήρια κ. Δήμαρχε αλλά για άλλους λόγους! Κατάφερες με αυτή τη δήλωση να υπενθυμίσεις ότι δεν έχει πάτο το θράσος σας. Το δικό σου και της ξεδιάντροπης παρεούλας με την οποία διοικείς ακόμη το Δήμο! Πανηγύρισες για κάτι που δεν ανήκει ούτε σε σένα ούτε στην αστεία αυλή σου. Για κάτι που αν είχες φιλότιμο θα είχες κάνει ήδη την αυτοκριτική σου. Θα είχες ζητήσει συγγνώμη από τον περασμένο Μάη, από αυτούς που πέτυχαν τη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του εξωτερικού αλλά και από τους δημότες του Ασπρόπυργου, που εκθέσατε με την προκλητική συμπεριφορά σας!

Ξέχασες ότι αρκετοί Επιχειρηματίες της περιοχής συμμετείχαν σε εκείνη την αποστολή και ήταν παρόντες στο Επιχειρηματικό Φόρουμ και στις συνομιλίες με το Πανεπιστήμιο του Πλοέστι. Στην επιστροφή, από σεβασμό στην παράκληση του ανθρώπου που χειρίστηκε τις συζητήσεις και πέτυχε τη συνεργασία με το ρουμανικό Πανεπιστήμιο, για την οποία βραβεύτηκε ο Δήμος, κανένας δεν αναφέρθηκε στα καραγκιοζιλίκια των εκπροσώπων σας πρωτοκλασάτων στελεχών της δημοτικής αρχής.

Δεν θα μιλούσαμε ούτε σήμερα, αν είχατε την εντιμότητα εκτός από την αδικαιολόγητη περηφάνια σας να δηλώσετε δημόσια, ότι ευχαριστείτε αυτούς που το πέτυχαν χωρίς εσάς. Πρώτα από όλους τον άνθρωπο που το οραματίστηκε και δούλεψε για αυτό, τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Χούπη και μαζί του όλους εκείνους που τον συνέδραμαν μετά από δική του παράκληση. Τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, κ. Φίλη Γεώργιο, τους Καθηγητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κ. Καλδέλη Ιωάννη, κ. Καλδή Παναγιώτη, κ. Καλλαντώνη Πέτρο, κ. Παπαγρηγορίου Αριστείδη, τον αείμνηστο Καθηγητή Λύτρα Περικλή, τη Δρα κ. Καραμπέρη Αλεξία, ΕΔΙΠ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, την κ. Μαριάννα Κοντουράρου, Πρόεδρο των Ρουμάνων του Ασπρόπυργου που άνοιξε την πόρτα για τη χώρα της. Μόνο αυτούς. Επειδή οι άλλοι δύο που σας εκπροσώπησαν κ. Δήμαρχε, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών συμπεριφέρθηκαν με τρόπο που έδειξε ότι δεν ήθελαν να πετύχει η συνεργασία. Απαξίωσαν να συμμετάσχουν στο Επιχειρηματικό Φόρουμ αλλά και στη Συνάντηση με το Πανεπιστήμιο που κατέληξε σε αυτό για το οποίο βραβεύτηκε ο Δήμος.

Οι Ρουμάνοι διοργανωτές των συναντήσεων έστειλαν βουλευτικό αυτοκίνητο, για να τους παραλάβει από το αεροδρόμιο, ανακοίνωσαν ότι όπου να ΄ναι θα προσέλθουν οι απεσταλμένοι σας αλλά εκείνοι προτίμησαν να πάνε για ξεκούραση και φαγητό! Κι άφησαν τον Πρύτανη, τους Καθηγητές του ρουμανικού Πανεπιστημίου, τον Πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου της Περιφέρειας Πράχοβα της Ρουμανίας, τους Βουλευτές και τους εκπροσώπους του Δήμου Πλοϊέστι, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας, Βουλευτή και Καθηγητή του ρουμανικού Πανεπιστημίου κ. Ζησόπουλο Γαβριήλ, που ένιωσε περισσότερο από όλους την προσβολή, να αναρωτιούνται τι τρέχει και αν τελικά θέλει ο Δήμος τη συνεργασία. Να μας ρωτούν όλοι απορημένοι, «σε τι οφείλεται αυτή η απρέπεια;».



Γι αυτό κ. Δήμαρχε να το σκέφτεσαι πολύ πριν δηλώνεις περήφανος για οτιδήποτε έχει σχέση με το Δήμο. Την επιτυχία που βραβεύτηκε την πάλεψαν και την πέτυχαν άλλοι κι όχι η πίστη ή η σοβαρότητα, η δική σου και κάποιων άμεσων συνεργατών σου. Σύρθηκες στη συνεργασία εξαιτίας της σοβαρότητας και της επιμονής τους. Κι αυτή σήμερα είναι ο εφιάλτης που επιστρέφει για σένα και τους «στρατηγούς» σου, με τη μορφή του Βραβείου.

Πρώτα για τον Πρόεδρο τον συμπεριφερόμενο σαν δικτάτορα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτόν που κλείνει τα μικρόφωνα και σου εξασφαλίζει τη φίμωση του Περιβαλλοντικού Σωματείου «Καλλιγαία».
Αυτόν που παρανομεί επί μήνες, αφού δεν φέρνει για συζήτηση στο Δ.Σ. τη γραπτή πρόταση για Δημοψήφισμα, για όσα σκάνδαλα που σχετίζονται με το Εμπορευματικό Κέντρο του ΟΣΕ «Θριάσιο», την οποία κατέθεσε η «Καλλιγαία». (βλ, https://kalligaia.blogspot.com/2018/10/blog-post.html)

 Ο μόνος φορέας που μάταια προσπαθεί να σας θυμίσει τις βαρύτατες ευθύνες που έχετε όλοι σας, ως συνεργοί ή και συνέταιροι στα ¨project¨ της καταστροφής, της ερημοποίησης του Ασπρόπυργου και της φτωχοποίησης των Ασπροπυργιωτών. Στα σκάνδαλα, του Εμπορευματικού Κέντρου του ΟΣΕ «Θριάσιο», της ΒΙΠΑΝΟΤ, του Επιχειρηματικού Πάρκου της Βαμβακιάς, της απαγόρευσης διέλευσης φορτηγών απ΄ όλες τις ζώνες του Ασπρόπυργου. Ευτυχώς υπάρχει η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οποία προσέφυγε η «Καλλιγαία».

 Έρχεται και φέρνει «δώρα» για όλους σας. Ειδικά για το Δήμο που κάνει τα στραβά μάτια στα αίσχη που νομοθετήθηκαν για το «Θριάσιο». Όλοι κατάλαβαν Δήμαρχος και Δημοτική Αρχή παρέχετε υπηρεσίες σε αυτούς που εκπόνησαν το σχέδιο να κλείσουν όλα στον Ασπρόπυργο.Να φτωχύνουμε, να οδηγηθούμε στην εξαθλίωση όλοι οι Καλυβιώτες κι αυτή που επένδυσαν στην περιοχή μας. Να λειτουργεί μόνο το «Θριάσιο», η ΒΙΠΑΝΟΤ, τα καινούρια «μαγαζιά» που ετοιμάζονται με την καθοριστική βοήθειά σας στην «αχαρακτήριστη ζώνη». Να ζείτε καλά, μόνο οι συνεργάτες των δήθεν «επενδυτών» με τις γενναίες κρατικές ενισχύσεις και τη νόθευση του υγιούς ανταγωνισμού. Να ζουν άνετα και όλοι οι δικοί σας επιτήδειοι, όπως ο άλλος απεσταλμένος σας, ο κ. ¨Real Estate¨. Ένας από τους πολλούς που μας θυμίζουν ότι επί 13 χρόνια, το μόνο που πετύχατε το μόνο που κάνετε καλά είναι η λειτουργία του Δήμου με πλάνο ¨Real Estate¨, τόσο απροκάλυπτο που «βγάζει μάτια».
Ανοχή τέλος! Τρεις θητείες, 13 χρόνια, πραγματικό έργο πνοής για τον Ασπρόπυργο;
Σχεδόν ΜΗΔΕΝ (0)!

Δημοτικό σχολικό κτίριο νοικιασμένο σε ΚΕΚ και το μοναδικό του Λύκειο με 650 μαθητές!
Επί 13 χρόνια!

Βουλιάζει ο τόπος στη μόλυνση, στο έγκλημα στην ανασφάλεια, στην αυθαιρεσία,
στη φτώχεια, στην ανεργία, στην παρακμή.

Εσείς όμως «την είδατε» καθεστώς! ¨Real Estate¨ με τους φίλους σας και «Κληρονομική Δημαρχία»!  

Κι οι γύρω σας, το πιο αντιπαθητικό σύστημα «Big Brother», που εμφανίστηκε ποτέ στο χωριό μας!

«Αστυνομία Σκέψης» στον Ασπρόπυργο του 2019!

Χτυπάει η πόρτα και το τηλέφωνο, σε κάθε λάθος ¨like¨!

«Μούγκα στη στρούγκα», για τις τεκμηριωμένες καταγγελίες του Σωματείου «Καλλιγαία». 

Αδιαφορία για τις συνέπειες που έρχονται και θα είναι «τσουνάμι» για όλο τον Ασπρόπυργο!  



Δεν δικαιούστε άλλη ευκαιρία!

Το «στραπάτσο του παραβάν» σας περιμένει!

Θα είναι η δίκαιη ανταμοιβή σας!   

*Προσοχή, χτυπάει η πόρτα και το τηλέφωνο, σε κάθε λάθος ¨like¨! *

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΑ ΤΗΣ ΒΙΠΑΝΟΤ Α.Ε. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

ΣΧΕΔΙΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ: Η πολεοδόμηση, η ανάπτυξη και τα «χρυσά ραπανάκια» που γίναν κατασχέσεις σπιτιών…