Παρέμβαση της προσωρινής διοικούσας του «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ» με τον διακριτικό τίτλο « ΚΑΛΛΙΓΑΙΑ» και με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, Για τη Μελέτη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Ασπροπύργου.

Παρέμβαση της "Καλλιγαιας"  στο Δήμο Ασπροπύργου  για τη Μελέτη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού .



Το σώμα της παρέμβασης

*************



«ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΗΣ                            Ασπρόπυργος 28/03/2018
 ΕΝΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ
 ΠΑΡΚΩΝ  ΘΡΙΑΣΙΟΥ  ΠΕΔΙΟΥ»
 με τον διακριτικό τίτλο
« ΚΑΛΛΙΓΑΙΑ»
Τηλέφωνο  επικοινωνίας:                              ΠΡΟΣ : Tο Γραφείο του        
     6971681419                                             Δημάρχου  Ασπροπύργου                                                  
                                                                              κ. Νικόλαο Μελετίου


Θέμα : Παρέμβαση της προσωρινής διοικούσας του  «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ  ΘΡΙΑΣΙΟΥ» με τον διακριτικό τίτλο « ΚΑΛΛΙΓΑΙΑ» και με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, Για τη Μελέτη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Ασπροπύργου.


Σχετικά με την απάντηση του  Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αρ. πρωτ. 6411  20. 03. 2018  το Σωματείο μας θέλει να επισημάνει ότι οι ιδιοκτήτες γης που με μεγάλη δυσκολία    λόγω της παρατεταμένης  οικονομικής κρίσης , της υπερβολικής φορολογίας και του ΕΝΦΙΑ, κατορθώνουν να διατηρήσουν τις ιδιοκτησίες τους, όπως και οι επιχειρήσεις που επιπλέον επιβαρύνονται και με σημαντικά δημοτικά τέλη αξίζουν  καλύτερη μεταχείριση εκ μέρους της διοίκησης. 

Θα θέλαμε από το Δήμαρχο Ασπροπύργου και το Δημοτικό Συμβούλιο να ζητήσει μια  σαφέστερη γραπτή  απάντηση από το αρμόδιο Υπουργείο που να αποσαφηνίζει πιο είναι το νόμιμο και πιο είναι το παράνομο, καθώς από την εφαρμογή  του νόμου 3982/11 στο πάρκο Βαμβακιάς διαπιστώσαμε  με πολύ βάναυσο τρόπο ότι οι νόμιμοι γίναμε παράνομοι και οι παράνομοι γίνανε νόμιμοι.

Επίσης θα θέλαμε να παραστούμε στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο, που θα ασχοληθεί με το θέμα, ώστε να αναπτύξουμε τις απόψεις μας , τις οποίες επεξεργάζεται η διεπιστημονική ομάδα του σωματείου μας η οποία προτίθεται να συνδράμει με τις γνώσεις της το  Δήμο   όποτε ζητηθεί.


Ο Πρόεδρος                                                                   Ο  Γραμματέας  της προσωρινής 
Διοικούσας                                                                     της προσωρινής διοικούσας    

Σταύρος Κουράσης                                                           Δημήτριος Τσίγκος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΑ ΤΗΣ ΒΙΠΑΝΟΤ Α.Ε. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

ΣΧΕΔΙΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ: Η πολεοδόμηση, η ανάπτυξη και τα «χρυσά ραπανάκια» που γίναν κατασχέσεις σπιτιών…